Familiesamarbejde


Opholdsstedet Tejlgaarden kan være den bedste løsning for dig og dit barn, hvis en anbringelse udenfor hjemmet er nødvendig. Vi vil altid bestræbe os på at opretholde en tæt og positiv kontakt til familien. Med en tæt og positiv kontakt opnår vi de bedste resultater for jeres barn, og de svære perioder vil være nemmere at overkomme for os alle.
 
På Tejlgaarden garanterer vi, at der altid vil være dygtige uddannede pædagoger med erfaring. Anbragte hos os bliver respekteret og anerkendt på trods af eventuelle forskelligheder og-/eller synspunkter.
 
Vi skaber en hverdag med plads til at være sig selv. En hverdag hvor tryghed og anerkendelse skal give ro og overskud til udvikling. Disse ting opnår vi bedst muligt, hvis vi har en sund kontakt til familien, og vi sammen gør, hvad vi er i stand til.
 
Er du interesseret i at vide mere, inden den svære beslutning om hvor dit barn skal anbringes, så er du altid velkommen til at kontakte vores visitations-ansvarlige Jonas Nielsen. I kan tage en snak over telefon og-/eller arrangere et møde på Tejlgaarden, eller et sted I ønsker.

© 2018 - Tejlgaarden.dk - CVR: 39128675