For de unge


 
Vi er alle forskellige, men derfor også unikke. På Opholdsstedet Tejlgaarden tager vi udgangspunkt i dig. Når du indskrives hos os, lærer vi hinanden at kende, og når vi alle er klar, skabes der en handleplan for, hvordan vi på bedste vis udvikler dine kompetencer, så du om nogle år forlader Tejlgaarden stærkere og modigere, end da du kom.
 
Oplever du at have det svært i sociale sammenhænge, bygger vi dig langsomt op, så du føler dig klar, inden vi sammen kaster os ud i diverse sociale arrangementer.
 
Og har man lyst til at være alene, kan man jo altid gå ind på sit eget værelse. værelser.jpg
 
Alle os pædagoger er her for at udvikle dig og gøre dig klar til den verden, der venter efter Tejlgaarden.
F.eks. har vi IT-uddannet personale, der hjælper dig med at blive klar til den digitale verden med f.eks. e-boks, nem-id og netbank.
 aktiviteter.jpg
 
Er du sportsinteresseret, har vi ligesom med IT også uddannet personale, der kan hjælpe dig. Vi har personale med mere end ti års trænererfaring fra flere superliga og 1. div. fodboldklubber. Vi har et tæt samarbejde med Abdel, der er tidligere danmarksmester og europamester i bodybuilding. Han ejer et træningscenter 10 min fra Tejlgaarden og vil meget gerne hjælpe dig med din træning, ligesom han også har hjulpet os med vores mad-plan.
 
© 2018 - Tejlgaarden.dk - CVR: 39128675