Visitation


 

Visitation sker ved at kommunerne tager kontakt til Opholdsstedet Tejlgaarden.

Tejlgaardens visitationsansvarlige kan i forbindelse med visitationer kontaktes døgnet rundt:

Tlf.:  23281114

 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (kan også bruges som sikkermail - alternativt kan der sendes til E-Boks via vores cvr nr. 39128675)


Sagsakter fremsendes, og vi gennemgår dem i visitationsudvalget. Her vurderer vi, om Tejlgaarden er det rigtige tilbud for netop denne unge.

Herefter vil vi mødes med kommunens repræsentant, den unge og den unges familie, hvis det er muligt.
Dette møde kan eventuelt foregå på Tejlgaarden, og vi kan se på omgivelserne og tale om vores hverdag.

Oplever alle parter, at en fremtid på Tejlgaarden er det bedste for den unge, vil vi få styr på de praktiske ting med kommunen hurtigst muligt.

Herefter planlægger vi en indflytningsdag, hvor den unges nye kontaktperson vil deltage. Kontaktpersonen vil være meget tilstede på Tejlgaarden den første tid for at gøre opstarten nemmere for alle.

Vi indkalder den unges sagsbehandler til første samarbejdsmøde efter tre måneder. Her vil vi gå igennem den unges trivsel og udvikling. Til dette møde vil vi have udviklet en handleplan og gå den igennem sammen. Fremover vil vi indkalde til samarbejdsmøde hvert halve år, hvor vi går trivsel, udvikling og fremtid igennem.

Mellem samarbejdsmøderne vil vi holde tæt kontakt til sagsbehandleren, hvis dette findes nødvendigt.

© 2018 - Tejlgaarden.dk - CVR: 39128675